MESOB Başkanı Keskin: "Artık önümüzü göreceğiz"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ise halk oylaması sonuçlarının millete ve vatana hayırlı olmasını temenni etti.

Kararı milletin verdiğini, bunun üzerinde karar olamayacağını aktaran Keskin, "Herkes bu karara saygı göstermeli. Güzel ve huzurlu bir seçim dönemi geçirdik. Bundan sonra ülkemizin önü açılacak, artık önümüzü göreceğiz. İşsizlik azalacak, ekonomi düzlüğe çıkacak. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar, huzur ve güven olmaz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bundan sonra gereken adımları atacak ve ülke rahatlayacak." diye konuştu.

Keskin, Avrupa'nın tutumunun halk oylaması sonucunun ardından değişeceğine inandığını da söyledi.

Tür DOSYA İNDİR